Diner voor 2 door Rose & Heather MacDowell

Diner voor 2Diner voor 2 is totaal geen kookboek, er is geen enkel recept te vinden maar een roman oftewel chicklit. De schrijfsters van deze debuutroman, Rose & Heather MacDowell, hebben beiden als serveersters in de beste en slechtste restaurants van New York en San Francisco gewerkt. Dit heeft de inspiratie gegeven voor de chicklit ‘Diner voor 2’. In Diner voor 2 krijgt marketingmanager Erin Edwards onverwachts ontslag en zoekt wanhopig naar een geschikte baan. Wat is nu moeilijker dan serveren en wordt daarom serveerster in een van de meest exclusieve restaurants in Manhattan. Al snel wordt ze ontmaskerd door een maniakale chef-kok als door de hautaine gasten, gelukkig ziet een gast haar wel zitten. Om alles totaal in het honderd te laten lopen komt een gevreesde culinair recensent het restaurant met een bezoek vereren. Loopt alles werkelijk uit de hand?

Titel: Diner voor 2
Auteur: Rose MacDowell & Heather MacDowell
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 17,50
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)