Basic Cooking door Sabine Salzer & Sebastian Dickhaut

Dit boek gaat over basics in de keuken. Zoals hoe bewaar je verse producten in de koelkast, een groentekalender en allerlei andere weetjes. Want wist je dat een aubergine het cholesterol reguleert, de huid verfraait, het verstand scherpt en het je vrijer maakt? Ik niet. Er staan tevens quizzen in over groenten en een test of je een zoetekauw bent of niet? Het boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, te weten: Know How, Pasta, Aardappelen & Meer, Salades & Soepen, Sauzen & Dips, Vis, Vlees, Groente en Toetjes. De schrijvers zijn Sabine Salzer en Sebastian Dickhaut. Sabine is volgens eigen zeggen per toeval kookboekenschrijfster geworden en Sebastian is journalist, kok en Oostenrijker. Dit boek komt oorspronkelijk uit Duitsland, en dat kan je wel aan sommige recepten merken. Maar desalniettemin staan er ook in dit boek heerlijke recepten met een duidelijke uitleg, en bij sommige recepten nog extra weetjes.

Titel: Basic Cooking
Auteur: Sabine Salzer & Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2000
ISBN: 9789044300253

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.