Koken met de Keurslager

koken met de keurslagerIn dit nummer van Koken met de Keurslager alles over roosteren. In het item delicate smaken allerlei internationale smaken op een spies op een rij. Maar ook recepten voor Royal bbq, kluiven en wat de bbq net compleet maakt qua gerechten. Naast de column schrijft Jeremy Vermolen ook een recept in dit nummer. Deze keer is het gegrilde varkensrug met rozemarijn, balsamico, knoflook, asperges en linzen. Wat is de keuze van Keurslager Robert Nagtegaal. Koken met de Keurslager kan je gratis krijgen bij je Keurslager.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.