Allerhande 06/2008

allerhande 6-2008Juni staat bij de Allerhande in het teken van ‘Stoer Koken’. Steek dus aan de barbecue en gril en rooster je gerechten. Ook vindt overal weer de avondvierdaagse plaats, en hoe begin je goed aan de avondvierdaagse? Met de recepten voor de lekkerste pastasalades uit dit nummer. Naast de avondvierdaagse barst ook het EK-geweld los, daarom een poster met het Welpie-lied en gerechten om met je bord op schoot voetbal te kijken. Tevens krijg je een voorpublicatie uit het nieuwe Albert Heijn kookboek “Bijzonder” In elk nummer van de Allerhande is ook aandacht voor ‘anders eten’ in dit nummer alles over koemelkallergie, de leverancier die in het middelpunt staat is de leverancier van het rundvlees en ook belangrijk is hoe krijg je een schoon toilet? Allerhande weet het en legt het uit in 6 stappen. Daarnaast nog veel meer in dit nummer, dus even langs de Albert Heijn voor jouw exemplaar.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.