Two Fat Ladies door Jennifer Paterson & Clarissa Dickson Wright

Two fat ladies gastronomisch avontuur op de motor met zijspan Jennifer Paterson & Clarissa Dickson WrightHet eerste kookboek van de ‘Two Fat Ladies’ is een gastronomisch avontuur op de motor met zijspan.Met Jennifer op de motor en Clarissa in het zijspan doorkruisten zij Groot Brittannië voor, wat later bleek, de succesvolle BBC tv-serie ‘The Two Fat Ladies’.

In dit kookboek vind je meer dan 100 fantastische recepten van de beide dames uit de eerste serie van hun programma. Verschillende recepten verdeeld in de volgende hoofdstukken: vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, gebak, fruit en groenten, wild en eten in het wild. Elk hoofdstuk wordt vooraf gegaan door een inleiding over verschillende avonturen van de ‘Two Fat Ladies’. De recepten zijn afwisselend van de hand van Jennifer Paterson en Clarissa Dickson Wright, voorzien van een korte inleiding over onder andere de herkomst en eigen herinneringen aan het gerecht. Foto’s zijn in dit boek schaars, maar dat betekend natuurlijk meer ruimte voor de typische Engelse gerechten van deze dames.

Titel: Two Fat Ladies
Auteur: Jennifer Paterson & Clarissa Dickson Wright
Uitgever: BZZToH
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789055015832

(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.