Thuis Uit Eten door Ramon Beuk

Thuis uit eten ramon beukMaak jij thuis ook diners voor vrienden en familie? Met het kookboek ‘Thuis uit Eten’ van Ramon Beuk maak je in het vervolg je diners met net een extra finishing touch. Een goed diner begint met shoppen en net die handige tips en trucs om je gerecht perfect af te maken of net de mooie garnering erbij te krijgen. Daarna de verschillende recepten voor je perfecte diner: beginners, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten van vlees, vis en vegetarisch, nagerechten, nagenieten en de meergangen recepten,Ramon Beuk heeft zijn beste recepten voor je in dit boek op een rijtje gezet.

Daarnaast gaat Ramon ook ‘thuis uit eten’ bij bekende Nederlanders zoals John Jones, Edsilia Rombley, Toine van Peperstraten, Miryanna van Reeden, Jetty Mathurin en Dennis van der Geest. Samen met hen kookt hij hun favoriete recept, die natuurlijk niet ontbreekt in dit kookboek. Wil je ook een echt ‘uiteten gevoel’ dan is dit kookboek echt noodzakelijk!

Titel: Thuis uit Eten
Auteur: Ramon Beuk
Uitgever: Truth & Dare
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789049999032

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.