Nog Beter Koken met de Perfecte Kok door Marcus Polman

Nog beter koken met De Perfecte Kok + dvdNa de Perfecte Kok is er een tweede kookboek gekomen van de Perfecte Kok Marcus Polman. Hierin leer je nog beter koken. Een kookboek weer vol met tips, trucs en recepten van de echte profs. Weet je namelijk welke pannen je nodig hebt? De eigenaars van Duikelman wel en geven je verschillende tips. Welk mes heb je bijvoorbeeld nodig? Dat weet Ton van der Kolk, professioneel messenslijper. Maar ook tips voor wat je verder aan keukengerei nodig hebt.

Vervolgens beginnen de trucs en recepten uit de keukens van de echte profs zoals onder andere Cees Helder, Sergio Herman en Jonnie Boer. Zie de anatomie van onder andere het rund, het varken en het lam. Zie in stap voor stap uitleg foto’s hoe je een gebraden kip verdeeld, hoe je een oester kraakt en pommes parisiennes maakt. Een extra van dit kookboek is de dvd, hierop zie je de Perfecte Kok die op stage gaat en samen met Jonnie Boer een lamsnekje maakt en van Cees Helder een privéles krijgt. Een kookboek vol handige tips & trucs waar iedereen wat aan heeft!

Titel: Nog beter koken met de perfecte kok
Auteur: Marcus Polman
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2007

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.