Nieuwe Hoge Hakken in de Keuken door Petra de Hamer & Tal Maes

Nieuwe hoge hakken in de keukenNieuwe Hoge Hakken in de Keuken van Petra de Hamer en Tal Maes is een echt vrouwenkookboek, vrouwelijke kleurtjes en tierelantijntjes. In dit boek global gerechten onder andere Surinaamse, Turkse en Zweedse gerechten, slank & gezonde gerechten, snelle gerechten, in vuur & vlam gerechten, familiediner gerechten en zoete gerechten. Daarnaast een interview en favoriete recepten van Laetitia Griffith, Aaf Brandt Corstius, Isa Hoes, Rosita Steenbeek, Selly van Erven Dorens en Yolanda van der Jagt. Naast de 70 recepten die dit boek bevat ook bonus artikelen zoals een mini-cursus etiquette, kleine hapjes voor grote momenten en de allerleukste kookworkshops. Met het kleurrijke design werkelijk een vrouwenkookboek, maar mannen mogen natuurlijk dit kookboek ook lezen en zo hun vrouw of vriendin verrassen met hun kookkunsten!

Titel: Nieuwe hoge hakken in de keuken
Auteur: Petra de Hamer & Tal Maes
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789057672712

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.