Mijn Jumbo

mijn jumboIn het juni-nummer van Mijn Jumbo, het magazine van Jumbo Supermarkten, alles over buiten gewoon genieten. Dat betekent picknicken met allerlei lekkere maaltijdsalades zoals een paprikasalade of een couscoussalade. Wat is lekkerder dan verse groenten, Jumbo supermarkten is de verskampioen van 2007 en daarom heerlijke recepten met de kraakverse producten van de groete- en fruitafdeling van Jumbo. Daarnaast alle sapjes op een rijtje en ken je al de wateetenbeweegik-bus? Op initiatief van het Voedingscentrum, Nederlands Instituut voor Sport en Beweging en Jumbo rijdt er door het land een bus en strijkt tussen april en juli neer bij verschillende Jumbo’s. In deze bus kan je op interactieve wijze je eigen eet- en beweegpatroon meten. Hierover meer in dit nummer van Mijn Jumbo. In fun met Djumbo, de popgroep van Junbo, het favoriete broodje van Svenja, een pitabroodje met vissticks, een mini-interview met Lindsey en alles over het paard van Lotte. Ga dus even langs de Jumbo bij jouw in de buurt voor dit nummer.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.