Smaakwereld 2/2008

smaakwereld 2-2008Het eigenzinnige magazine over eten en drinken ‘Smaakwereld’ heeft weer een nieuw nummer. In dit nummer alles over honing en een speciale bereiding daarmee door Pieter Damen. In de rubriek ‘de brigade’ is de brigade van Denise Mooy van Quartier Sud aan het woord. Het is Deborah Post gelukt puur fruit in een flesje te krijgen, Smaakwereld sprak met haar over Rootz Purefruits. Wat is de x-factor van de haring? Win het boek haring en zijn maatjes van Adriaan de Boer en Wouter Klootwijk. Ook wat is foodpairing? vreemde combinaties maar wacht maar tot je ze proeft! Dit is lang niet alles wat Smaakwereld heeft, je kan onder andere ook lezen over kookles op de golven, Italiaans tussen de bollen en bouwvakkers koken in beeldverhaal. Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.