Donna Hay Magazine 37

Donna Hay Magazine 37‘Take it easy’ is het motto van dit nummer van Donna Hay Magazine. Daarom in dit nummer ‘Fast 100’ de ultieme gids voor simpele, stressvrije doordeweekse maaltijden. Met zomerse salades, de 3 manieren met cherry tomaten en alles voor de perfecte barbecue. Voor speciale gelegenheden makkelijke hapjes voor aan de rand van het zwembad, gerechten met de passievrucht en allerlei recepten voor een Griekse maaltijd. Maar het belangrijkste in dit nummer is de ‘Fast 100′ 100 korte recepten met foto’s denk daarbij aan een Thaise garnaal curry, risotto et gebakken erwten, gestoomde kip of een kruidige noodle soep. Alles ziet er even lekker uit op de foto’s en snel en simpel te maken. Een nummer om in zomerse sferen te komen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)