delicious. Juni 2008

delicious. Juni 2008Na alle feestdagen is het nu weer wachten op de zomervakantie. delicious. neemt je in het juni-nummer mee naar de mediterranee en laat je kennis maken met de smaken, kleuren, tradities, kruiden, geuren en wijn. In de nieuwe rubriek eten=weten alles over de bijzondere mediterrane smaakmakers zoals de tahin uit het Midden-Oosten of de Italiaanse gremolata. Eke Marien maakt zomerse salades, Bill Granger brengt de trattoria bij je thuis, Jill Dupleix geeft Latijnse lessen en geeft je seizoensgebonden recepten uit Rome, Betty Koster laat je in de rubriek de expert de kazen uit de Mediterranee zien. Speciaal voor de mannen in dit nummer van delicious. de beste kookcadeaus voor mannen. Als afsluiter goed schepbaar roomijs van de heren van Cook & Chemist. delicious. heeft met het juni nummer weer een heerlijk zomers kookmagazine in de winkel.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.