Culinaire Saisonnier Lente 2008

culinaire saisonnier lente 2008Culinaire Saisonnier is het onafhankelijke seizoensmagazine voor de professionele gastronomie, maar ook voor de culinaire hobbykok want Culinaire Saisonnier is ook te koop bij een aantal boekhandels. Culinaire Saisonnier verschijnt 4x per jaar in een luxe editie en is voorzien van veel goede foto’s met oog voor detail. In het lentenummer van Culinaire Saisonnier aandacht voor het restaurant van Mario de Ridder ‘De Zwethheul‘ in De Zweth en droom weg bij het zien van de foto’s van Mario’s gerechten, of maak het zelf want de recepten worden prijsgegeven! Wat is nu een cashewnoot? Is het een noot of vrucht? Vaak zijn het de chefs die in de schijnwerpers staan, maar de tweede persoon is net belangrijk, want zonder goede 2e man of vrouw ben je nergens. Dit keer in ‘De Tweede m/v’ het team van restaurant Aneth uit Brugge. Culinaire Saisonnier zoekt ook de enige driesterren chef van het Franse Zuidwesten op Michel Trama van l’Aubergade en heeft een interview met hem. Tevens alles over Cider, Calvados en Pommeau, appelen, appelen en nog eens appelen. Dit is nog slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid artikelen die Culinaire Saisonnier deze keer weer biedt.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)