Cook

Cook MagazineCook is het nieuwe kookmagazine voor de amateur-prof oftewel de de gedreven en leergierige hobbykok. Het is een Belgisch magazine in zowel de Nederlandse als Franse taal. Het magazine gaat niet alleen specifiek over koken, maar ook alles erom heen zoals alles over het keukengerei. Cook gaat dieper in de productkennis, de recepten hebben net dat speciale om een ster te verdienen in je eigen keuken en ook je wijnkennis wordt vergroot. Wat zeker uit het oog springt bij Cook is de fotografie, strak en met oog voor detail. In het eerste nummer alles over de asperge, geschiedenis tot de recepten met net dat beetje extra, een reportage over Yves Vaneeckhout van restaurant Oud Stadhuis in Geluwe, hij zet vergeten groenten op de kaart. Daarnaast vind je ook de vaste rubriek ‘Le Maitre’, hierin verteld een bekende kok hoe hij kooklessen geeft. In dit nummer verteld Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus en ook vaste rubrieken voor de beste Nederlands- en Franstalige kookboeken, tips en een culinaire agenda. Cook is niet verkrijgbaar bij de kiosk maar is alleen verkrijgbaar via een abonnement. Een aanrader voor elke hobbykok die professioneler aan de slag wil!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.