Vegetarian Summer 2008

vegetarian summer 2008Het vegetarische nummer van de Britse GoodFood is weer uit ‘Vegetarian Summer”. Het is een zomers nummer met meet dan 100 vegetarische recepten. Met seizoensrecepten zoals de maaltijdsalades, of gerechten die afgemaakt zijn met de verse kruiden uit je eigen kruidentuin. Speciaal zijn de simpele maar bijzonder smaakvolle soepen. Wat zijn de favoriete vegetarische maaltijden van de BBC chefs zoals Ainsley Harriott, Anjum Anand, Nick Nairn, James Martin en Raymond Blanc? Ook dit vind je in deze Vegetarian Summer. Vegetarische BBQ moeilijk? Nee! Er zijn genoeg mogelijkheden! Dit is nog lang niet alles, je kan ook allerlei recepten vinden voor heerlijke pasta’s of heerlijke desserts een Simon Rimmer die kookt voor de familie en Vegetarian Summer de recepten geeft of recepten voor een super buffet door Lesley Waters. Genoeg recepten in dit zomerse nummer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)