Smaken van de Seizoenen Voorjaar en Zomer Gary Rhodes

Smaken van de seizoenen / Voorjaar en zomerIn dit kookboek van Gary Rhodes vindt je de voorjaars- en zomerrecepten die hij maakte in het televisieprogramma Cookery Year. Hoe maak je optimaal gebruik van de seizoensproducten? Gary Rhodes heeft dat bekeken en onderzocht en fantastische en fantasierijke recepten bedacht. Het kookboek is verdeeld in een voorjaars- en zomerdeel, elk met weer de volgende hoofdstukken: groenten, vis, vlees en vruchten en desserts. Daarnaast is er nog een extra deel met verschillende basisrecepten. Elk recept wordt ingeleid met verschillende tips en weetjes over het hoofdingrediĆ«nt. Niet alle recepten worden vergezeld van foto’s, maar de recepten waarbij foto’s worden geplaatst, daarvan zijn de foto’s werkelijk subliem! Dit is een kookboek voor mensen die Cookery Year graag hebben gevolgd en voor mensen die hun verse producten echt gebruiken zoals gebruikelijk in de verschillende seizoenen.

Titel: Smaken van de seizoenen – voorjaar en zomer
Auteur: Gary Rhodes
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789059560109

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.