De Pure Keuken door Donna Hay

De pure keukenVoor het magazine Marie Claire heeft Donna Hay ook verscheidene kookboeken geschreven zoals ook de Pure Keuken. In ‘De Pure Keuken’ ga je op reis langs een aantal favoriete smaken, deze smaken prikkelen niet alleen je smaakpapillen maar ook je geest. Met 14 aromatische ingrediënten krijg je een keur aan eenvoudige recepten en alleen al door het lezen van de recepten en het zien van de foto’s loopt het water je al in de mond. Welke ingrediënten vormen deze spannende basis? Dit zijn vanille, citroen & limoen, gember, Spaanse peper & paprika, knoflook & ui, chocolade, zout & peper, basilicum & munt, kaneel & specerijen. Alle hoofdstukken worden vooraf gegaan door algemene kennis van het betreffende ingrediënt. De recepten zijn, zoals het Donna Hay beaamt, makkelijk te volgen.

Titel: De pure keuken
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789043901994

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.