De Party Keuken door Michele Cranston

De party keukenParty! Altijd leuk! Maar bij een feestje horen ook hapjes en drankjes. Michele Cranston heeft voor Marie Claire het kookboek ‘De Party Keuken’ geschreven. De Party Keuken heeft ideeën voor ieder moment van de dag. Lichte hapjes, cocktails, zwoele desserts tot ontbijtdranken. Het boek is verdeeld in 5 momenten van de dag. Te weten ochtend, lekker tussendoor, op de thee, cocktailuurtje en ’s avonds laat. Naast de vele recepten ook allerlei ideeën en tips om in een handomdraai een perfect feest te organiseren voor 100 mensen in plaats van 6. Een inspirerend boek, voor zomerse feestjes met lekkere hapjes en frisse cocktails.

Titel: De Party Keuken
Auteur: Michele Cranston
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789058550859

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)