De Last Minute Keuken door Donna Hay

De last minute keukenBespaar tijd en voorkom stress met het kookboek ‘De Last Minute Keuken’ van Donna Hay. Een informatief kookboek om je inspiratie te bieden om in korte tijd ‘verrukkelijke’ maaltijden op tafel te zetten. Wat moet je bijvoorbeeld zeker in de voorraadkast hebben staan? Welke kookstijl heb je nodig om snel en lekker te koken? Donna Hay weet het en geeft hiervoor tips in dit boek. Recepten met pasta, rijst, of noedels, mediterraan of Aziatisch tot smeersels en bakken. Allerlei verschillend mogelijke recepten zijn te lezen in dit boek. Uiteraard vormgegeven in de typische Donna Hay stijl. Een musthave voor ieder die niet zo lang in de keuken wil staan!

Titel: De last minute keuken
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789058550897

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.