De ‘a la Minute’ Keuken door Donna Hay

De 'a la minute' keukenHeb jij veel gasten over de vloer die graag een hapje meeeten en heb je geen zin om eindeloos lang in de keuken te staan? ‘De a la Minute’ keuken van Donna Hay kan je basis vormen voor gerechten die snel op tafel staan. Van voor-, hoofd- bij- en nagerecht Donna weet de snelle recepten en ook voor elk moment, zoals de doordeweekse avond, zaterdagavond, zondagse lunch, speciale gelegenheden en de barbecue & brunch. Wat zijn de goede menu combinaties? Wat is stylish verantwoord? Tips genoeg om het perfect op tafel te krijgen. Nu hoef je je gasten niet meer te vervelen door urenlang in de keuken te staan!

Titel: De ‘a la minute’ keuken
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789085743675

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.