Op Smaak / Colours

Op Smaak - ColoursOp Smaak staat deze keer in het teken van “Colours”. Wat doet kleur voor het eten? Welke kleur associeer je bij welk gerecht? Alle gerechten zijn op kleur, bij rood bijvoorbeeld de krokante bietencilinder, bij oranje hoort zalm met zoete aardappel, wortel en zalmforeleitjes, bij groen rogvleugel met avocado en groene groenten en paars is kalfslever met truffelaardappeltjes uiencompote en rode kool. Daarnaast een interview met Marije Vogelzang, eetontwerper, over de smaken van kleur. Met Jasper & René, winnaars van seizoen 2 van Mijn tent is Top, gaat het over de invloed van subtiele lichtveranderingen in hun restaurant Flinstering en Ron Blaauw bekent kleur! Verschillende items in deze Op Smaak die geheel op kleur is.

Klik hier om dit nummer online te lezen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.