La Cucina Italiana Zomer 2008

La Cucina Italiana Zomer 2008La Cucina Italiana is het Nederlandstalig kookblad voor de Italiaanse keuken. In het zomer nummer van La Cucina Italiana maar liefst 2 specials: 100% vega en de barbecue is hot. 100% Vega zijn recepten voor af en toe een dagje zonder vlees maar ook voor de vegetariërs onder ons. In de special ‘de barbecue is hot’ allerlei gerechten voor op de barbecue, zoals allerlei spiesjes, en gerechten voor erbij zoals een pastasalade. Wil je iets snel maken? Kies dan een recept uit ‘Menu Rapido’, juist wat goedkoops kies een recept uit ‘Menu Piccoli Prezzi’ of juist iets voor de slanke lijn, kies dan een recept uit ‘Menu Leggerezza’. Genoeg inspiratie voor elke liefhebber van de Italiaanse keuken! La Cucina Italiana is gebaseerd op het gelijknamige Italiaanse magazine, verschijnt 4x per jaar en daarnaast zullen er elk jaar ook 2 specials verschijnen.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.