Bouillon! Voorjaar 2008

Bouillon ! / Voorjaar 2008 Bouillon ! / Voorjaar 2008 Jansen, Will.Bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine met alles over eten en drinken maar dan alles daarom heen. Bouillon! is een link tussen gastronomie en cultuur en haar verschillende expressies zoals geschiedenis, literatuur, filosofie en muziek. Bouillon wordt geschreven door Nederlandse en Belgische culinair journalisten met elk hun eigen discipline. De coverstory van Bouillon voorjaar 2008 is het alles etende kind. Marcel van Wolferen gaat dieper in op de titel ‘Alle kinderen houden van eten, ondanks hun ouders’. In de geschiedenis hoek FastFood Nappie, wat betekende Napoleon voor de Franse keuken? en alles over Weremeus Buning, Nederlands eerste kookschrijver. Daarnaast een interview met Tony Eyk over zijn indrukwekkende culinaire boekenkast en wat eten voor hem betekent. Wat betekent het voor een moeder als je zoon een Michelinster heeft? Een interview met de moeder van chefkok Bart van restaurant Tout a Fait en er staan nog veel meer interessante rubrieken in Bouillon! Op de site kan je een uitgebreide inhoud vinden van dit nummer. Bouillon! verschijnt 4x per jaar en is verkrijgbaar in verschillende boekhandels en tevens kan je je abonneren. Bouillon! is een magazine met verdieping op gastronomisch gebied.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.