Boodschappen Mei 2008

boodschappen mei 2008Het is weer tijd voor asperges! volgens Boodschappen. In dit nummer dus volop recepten met asperges zoals onder andere een aspergecrèmesoep en asperges met zalm. Naast de aspergerecepten ook snelle en slanke recepten uit de wok, denk hierbij aan roerbak van varkenshaas en paksoi of een kleurige groentewok. In koken met… kookt Loes, zij maakt 3 recepten met noodles en in de rubriek in 12 recepten de wereld rond maakt Iris kennis met de Japanse keuken. Wat zijn de smaken van het voorjaar? Recepten met frisse lentegroenten. Voldoende lees- en kookplezier in het mei nummer van Boodschappen. Kijk op de site in welke supermarkt je Boodschappen gratis kan afhalen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.