Olive Juni 2008

Olive Juni 2008101 Zomerse gerechten in dit nummer van Olive, dit betekent 10 recepten met kipfilet, 10 recepten met zalm, 10 recepten met eieren, 10 recepten met pizza en pasta, 10 recepten met biefstuk, 10 snelle en makkelijke salades, 10 dingen voor op toastjes, 10 makkelijke maaltijden van de traiteur, 10 makkelijke puddings en recept 101: ijs-sandwiches! Alle recepten zijn heel kort en doe maar wat en je hebt iets lekkers! John Torode maakt een lamssouflaki met platbrood, Gordon Ramsay maakt een blauwe kaas – bacon taart, daarnaast 3 manieren met courgettes en 7 super aardbeien recepten met net dat beetje extra. Verder in deze Olive wat moet je doen als je restaurant gerecht veel te zout is of je hebt een tafeltje gereserveerd en deze is pas na een uur wachten beschikbaar, alles over voedselverspilling, Nick Nairn laat de beste ‘Fish and Chips’ shops van schotland zien en op Sushi ‘trail’. Genoeg te lezen in deze zomerse Olive! Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.