Lekker Leven

lekker levenLekker Leven is 100% Oranje! Bijna staat het EK Voetbal weer voor de deur en alles oranje. Wellicht ook de gerechten die je dan op tafel zet zoalds Franse worteltjes, wortelsalade of wortelmuffins. Maar Oranje gerechten kunnen ook gewoon makkelijke maaltijden zijn zoals de pittige tosti of de gefrituurde kipfingers, met Lekker Leven kan je het allemaal maken! Daarnaast in Alles Kids heeft Karin een voetbaltraktatie en denkt ook aan moeder- en vaderdag, Sonja Bakker denkt aan de examenkandidaten en heeft allerlei gerechten om je slim te eten. Ook wordt er een kijkje genomen in de keuken van de Oosterse maaltijden van Super de Boer: Orient Plaza in Nijmegen. Op naar Super de Boer voor jouw exemplaar van Lekker Leven!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.