BBC GoodFood Juni 2008

BBC GoodFood Juni 2008Alleen al voor de cover zou je deze GoodFood al kopen met een praline merinque taart met aardbeien. Deze taart en andere aardbeirecepten zoals onder andere een aardbeien en Prosecco jellie en crunchy aardbeien ijsjes. Ook de bonen en de erwten zijn van dit seizoen daarom een recept voor een snijbonen salade en een curry met sperziebonen en eend. Daarnaast een speciaal feestmenu voor 20 personen met verschillende hapjes, salades en een indrukwekkende bruidstaart. In “Master de Basics” alles over quiches, het gaat je lukken om de perfecte quiche op tafel te zetten met de tips van Barney Desmazery. Ook krijg je zoals gebruikelijk recepten van de bekende chefs. Dit keer van James Martin, Anjum Anand, Gordon Ramsay en The Hairy Bikers. Naast de recepten ook tips over recyclen en alles over probiotica. Veel lezen en daarna ‘brutselen’ met deze GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.