Kookcursus Life & Cooking

tuinerwtensoep met gepocheerde zalm verse pasta met pesto
Vandaag had ik een kookcursus met Robert Verweij, de kok van Life & Cooking. Britt en ik hadden voor de grap filmpjes bekeken en vragen beantwoord van een kinderkookcursus van BlueBand (via de site van Life & Cooking) en jawel we hadden gewonnen. Jammer genoeg kon Britt niet zelf mee want de kookcursus was alleen voor volwassenen. Dus ben ik samen met mijn broer naar Rotterdam getogen waar de kookcursus werd gegeven in het Unilever gebouw.

pecanbrownie met pecankaramelijs

In totaal met 14 personen kregen we de kookcursus. Een aantal waren verantwoordelijk voor het voorgerecht: een tuinerwtensoep met gepocheerde zalm en erbij werd er brood met een forelsalsa gegeven. Dat laatste was erg lekker! De volgende groep was verantwoordelijk voor de verse pasta met pesto. Het deeg was al wel van tevoren klaar gemaakt door Robert dus gekneed was er al en was het voor die groep veel draaien met het hulpstuk op de KitchenAid.

Ik zat in de groep die verantwoordelijk was voor het nagerecht: pecanbrownie met pecankaramelijs. Het ijs was gewoon van Hertog maar de pecanbrownie is zelf in elkaar geknutseld en ook een favoriet van iedereen: chocola, en dan ook veel chocola! Natuurlijk werd alles gezamenlijk gegeten en je zat er dan ook behoorlijk vol van. In ieder geval weer een leuk iets om mee te maken zo toevallig!

Voor meer foto’s klik hier!

nog meer foto’s, gemaakt door Gonda (mede-winnares): klik hier

nog meer foto’s gemaakt door Karin (mede-winnares): klik hier

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Kookcursus Life & Cooking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.