Meer Recepten uit de Moleculaire Keuken van Cook & Chemist door Eke Marien & Jan Groenewold

Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & ChemistNa het eerste Cook & Chemist boek volgt nu ‘Meer recepten uit de keuken van Cook & Chemist’ van Eke Marien en Jan Groenewold. Volg in dit kookboek weer de recepten van Eke Marien en begrijp de uitleg van Jan Groenewold over de verschillende processen die plaatsvinden tijdens de bereiding. Kan je bijvoorbeeld koken zonder koken? Ook dat is mogelijk door toevoegen van zout of zuren krijg je verschillende processen waarmee je verrassende gerechten kan creëren. De heren van Cook & Chemist leggen het je uit. De recepten zijn geschreven in stap-voor-stap vorm en elk gerecht heeft de nodige uitleg over het hoe en waarom van de bereiding. Daarnaast wordt elk hoofdstuk vooraf gegaan met uitleg over de bereiding en de moleculaire reacties. Het is een kookboek voor iedere hobbykok die meer van de kookkunsten wil begrijpen!

Titel: Meer Recepten uit de Moleculaire Keuken van Cook & Chemist
Auteur: Eke van Marien & Jan Groenewold
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 22,50

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.