365 Dagen Beuk door Ramon Beuk

365 dagen lekker eten & genieten met Ramon BeukRamon Beuk is dagelijks al te volgen met zijn recepten in de Telegraaf of op de bijbebehorende site Eten & Genieten. Ook is Ramon Beuk nog te zijn met e herhalingen van Born2Cook op Net5.

De favoriete recepten van Ramon Beuk’s dagelijkse column in de Telegraaf zijn nu verzameld in dit ‘oranje’ kookboek ‘365 dagen Beuk’. Met ‘365 dagen Beuk’ ben je gegarandeerd van een jaarlang recepten van de hand van Ramon Beuk. De recepten zijn makkelijk uitvoerbaar en de ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen in de supermarkt. Het kookboek kent geen hoofdstukken maar elke dag van het jaar heb je een ander recept. Zo weet je bijvoorbeeld nu dat je op 14 februari kip-risotto kan gaan eten. Natuurlijk ben je niet gebonden aan de datum, je kan het op elke andere datum ook gewoon klaarmaken. Het kookboek is geheel uitgevoerd in oranje en wit, bevat geen foto’s, engeen ellenlange receptteksten of ingrediëntenlijstjes.

Titel: 365 Dagen Beuk
Auteur: Ramon Beuk
Uitgever: Truth & Dare
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789049999261

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.