Wat verbruik je aan calorieën?

Afvallen hoort er tegenwoordig bij, maar je wilt natuurlijk ook nog lekker kunnen blijven eten. Bereken daarom via deze site het calorieverbruik van bepaalde activiteiten. Naast het aantal verbruikte calorieën zie je ook waar het verbruik gelijk aan staat. Zo staat 20 minuten lopen op een snelheid van 3,5 km per uur gelijk aan 5 gram chips of 15 ml frisdrank. Daarnaast wordt direct je BMI (Body Mass Index) berekent. Naast het calorieen verbruik per activiteit kan je ook je dagelijkse calorieën behoefte berekenen. Vul op de site je leeftijd, lengte, gewicht, geslacht en gemiddelde lichaamsbeweging in en de site berekend je calorieën behoefte. Wordt het misschien nog maar eens een keertje stofzuigen?

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.