De Mosterd van Abraham

plaatjeAl een aantal weken gaat Gene Bervoets in ‘De Mosterd van Abraham’ met een bekende vlaming op zoek naar de oorsprong van zijn of haar favoriete gerecht. Het is een culinair reisprogramma vol verrassende ontmoetingen en boeiende gesprekken. De zoektocht eindigt bij de roots van het gerecht en krijg je als kijker een culinaire reis door de wereld van geuren en kleuren van een bepaald gerecht. Een programma voor de echte levensgenieter. De Mosterd van Abraham is elke maandagavond te zien rond 19:50 op Vijf tv, je kan de afleveringen ook herbekijken via C-More. De recepten van ‘De Mosterd van Abraham’ kan je ook nalezen om zo zelf de culinaire reis thuis te beleven.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.