Proef Amersfoort op Koninginnedag!

proef amersfoort
Het culinair evenement Proef Amersfoort vindt dit jaar plaats op koninginnedag, hemelvaartsdag en 2 en 3 mei. Op koninginnedag kan je tussen 12:00 en 21:00 genieten van de hapjes van de deelnemers van Proef Amersfoort. Op de overige dagen, hemelvaartsdag, 2 en 3 mei, kan je tussen 14:00 tot maar liefst 23:00 terecht bij Proef Amersfoort. Heb je dus zin in een culinaire verwennerij met koninginnedag dan is Amersfoort ‘the place to be’Hieronder de deelnemerlijst van Proef Amersfoort, wie weet zit je favoriete restaurant er ook tussen:

Mercuur’s Traiteur & Catering
Brouwerij De Drie Ringen
Wijnkoperij Henri Bloem
Restaurant de Mandemaaker
Restaurant & Wijnbar Merlot
– Restaurant Het Moment
– Ontvangstruimte KOOKtheater Bergpaviljoen
Restaurant De Colonie
– Eethuys de Ouwe Klock
Grieks Restaurant Pallas Athene
Branche
SushiTime
Restaurant de Salentein
Restaurant-Hotel De Witte Holevoet
Blok’s Restaurant
Het Bergpaviljoen
– Biercarrousel – Café ’t Nonnetje
De Saffraan
– Tiktak Segafredo
– Tabaksspeciaalzaak Paul de Wilde

Je betaalt bij Proef Amersfoort met keitjes, deze koop je vooraf aan de kassa!Hou er rekening mee dat het druk kan zijn op Proef Amersfoort! Je kan eventueel via internet kijken hoe gezellig druk het is via de webcam. Voor een terugblik van Proef Amersfoort 2007 vind je hier enkele filmpjes. De locatie van Proef Amersfoort! is het hof in Amersfoort.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.