Campina Open Boerderijdagen

boerderij Geen zin dit jaar om op 2e pinksterdag (12 mei) weer de meubelboulevard af te struinen? Voor de 3e keer organiseert Campina de Campina Open Boerderijdagen . Van 10:00 tot 16:00 kan je langsgaan bij 1 van de deelnemende boerderijen die je kan vinden via de site. Zo krijg je bijvoorbeeld een rondleiding op de boerderij, kan je allerlei vragen stellen en zullen er verschillende activiteiten zijn. Enkele boerderijen zullen ook ondersteund worden door een promotieteam van Campina. Ben je een liefhebber van melk, vla of andere zuivelproducten is dit je kans om te zien waar de toetjes ‘oorspronkelijk’ vandaan komen. De boerderijen vind je voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Limburg!

** Voor de 2011 editie: In 2011 zijn er 3 edities, namelijk op 9 en 25 april en 13 juni. Op 9 april gaan de koeien weer naar buiten!

** Voor de 2012 editie: In 2012 zijn er 2 edities. Op 9 april gaan de koeien weer naar buiten en op 28 mei kan je picknicken bij de boer!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Campina Open Boerderijdagen”

  1. Hoi,

    Zo te zien is er niet 1 speciale dag aangewezen dit jaar als Campina Open dag, maar wordt er bij toerbeurt ergens in Nederland een Open Dag gegeven. De volgende is op 20 februari in Slootdorp.
    Of klik hier en houd deze link in de gaten.

  2. Hallo,

    Wij zijn naar de Campina Open Boerderijdag geweest in Groenlo. Naomi is nu net 2 jaar jong/oud en heeft zicht prima vermaakt. Heel erg leuk allemaal. We gaan dit zeker onthouden voor een volgende keer of volgend jaar. Wij vinden het belangrijk dat een kind weet waar de melk en een ei echt vandaan komt (dus niet uit de fabriek).

    1. Goed om te horen dat de dag zo leuk is geweest! En idd het is belangrijk dat de kinderen weten dat melk uit een koe komt en niet zomaar in de winkel komt. Volgens mij zijn de boerderijdagen van Campina elk jaar rond de pinksterdagen (tenminste zo is het de afgelopen 2 jaar geweest)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.