Allerhande 05/2008

allerhande 5-2008Allerhande nummer 5 staat in het teken van Mama! 11 mei is het moederdag en daarom vindt Albert Heijn dat de mama’s verwend mogen worden. Daarom een oproep aan alle vaders maak met je kinderen een heerlijk ontbijt klaar met de recepten uit dit nummer. Ook wordt er een ode aan de moeder gegeven: 6 moeders, 6 kinderen, 6 gerechten en 6 verhalen. In de rubriek anders eten 3x glutenvrij eten en wat houdt glutenvrij dieet in, Samuel van 10 en zijn moeder vertellen. Natuurlijk ook het beste recept van Margot Reuten van restaurant Da Vinci te Maasbracht voor de allerlekkerste asperges want het is nu ook eenmaal het aspergeseizoen. Ook volgt Allerhande weer een van de leveranciers van Albert Heijn, deze keer wordt de leverancier gevolgt van de Parmezaanse kaas. Daarnaast natuurlijk ook allerlei andere recepten voor bijvoorbeeld doordeweek, de nieuwste producten en verschillende huishoudtips. Een reden dus om langs de Albert Heijn te gaan.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.