Basic Cooking 2 door Sebastian Dickhaut & Sabine Salzer

Na Basic Cooking nu ook van Sabine Salzer en Sebastian Dickhaut Basic Cooking 2. Waar Basic Cooking stopte begint Basic Cooking 2 volgens de auteurs. Leer basic trucs hoe je moet bijvoorbeeld ui en kool moet snijden, alles over tafeldekken en hoe je je gasten verwend. De recepten zijn verdeeld in de volgende hoofdstukken ‘snacks & salades’, ‘soepen & eenpansgerechten’, ‘pasta, rijst, aardappelen’, ‘groenten’, ‘vlees’, ‘vis zeevruchten’ en ‘zoetigheid’. Alle hoofdstukken worden vooraf gegaan door allerlei feiten en weetjes en “tante Ilse” geeft ook extra tips. De recepten worden duidelijk geschreven en zijn voorzien van een foto. Het is een kookboek om te leren koken en te leren over producten en hun bereidingen.

Titel: Basic Cooking 2
Auteur: Sebastian Dickhaut & Sabine Salzer
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789044320930
Winkelprijs: 22,50
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.