Relax door Bill Granger

Het vijfde boek van Bill Granger staat in het teken van relaxen. In ‘Relax’ zoals de titel is komen persoonlijke recepten voor speciaal voor vakantiedagen, feestdagen, weekends en andere ‘luie’ dagen. Je krijgt echt allerlei soorten gerechten in dit boek, recepten om lekker buiten te eten, barbecuerecepten, echte herfstrecepten, verwenrecepten, winterse recepten en feest recepten. De recepten zijn duidelijk en de daaruit vloeiende gerechten zijn mooi gefotografeerd door Petrina Tinslay. Vindt je Bill Granger al heerlijk koken op tv in Bill’s Food of kan je niet wachten tot de nieuwe recepten van hem in de laatste delicious.? dan hoort dit boek zeker thuis in je boekenkast!

Titel: Relax
Auteur: Bill Granger
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789058978172
Winkelprijs: 27,50
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.