De Taarten en Salades van Sophie door Sophie Dudemaine

Na ‘de Cakes van Sophie’ komt Sophie Dudemaine met haar nieuwe boek ‘De Taarten en Salades van Sophie’. Geheel uitgevoerd in de stijl van haar eerste boek, met karakteristieke oranje band, vindt je in dit kookboek hartige en zoete taarten en salades. Het boek begint met de tips van Sophie, wat heb je nodig, welk deeg, welke vulling, hoe bak je het en recepten voor de verschillende soorten deeg. Daarna volgt het echte werk, de recepten. Het boek is in twee├źn gedeeld: hartige en zoete recepten. De hartige taarten worden ieder vergezeld met een recept voor een salade, de zoete taarten worden vergezeld met een recept voor een zoet dessert, drankje of hapje. De recepten zijn kort en bondig geschreven en een aantal ook met extra tips van Sophie. Wil je eens wat anders op tafel zetten en denk je dan aan bijvoorbeeld een hartige taart dan is dit boek zeker een aanrader!

Titel: De taarten en salades van Sophie
Auteur: Sophie Dudemaine
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789059562547
Winkelprijs: 7,90
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.