Het Roer Om: Jimmy’s Farm

plaatjeMisschien heb je hem al weleens in een programma van Jamie Oliver gezien of heb je zelfs zijn kookboek al: ‘Jimmy Doherty’ van Jimmy’s Farm. Op RTL4 kan je op de maandagavond rond 22:20 alles volgen van Jimmy. Samen met zijn vriendin Michaela probeert hij zijn droom te verwezenlijken een biologische varkensboerderij te houden waar de varkens en andere boerderijdieren gewoon vrij rondlopen. In het programma zie je de leuke en minder leuke dingen van het leven rondom een boerderij. De verkopen van het vlees en andere producten. Hoe loopt het af dat kan je in ieder geval al wel volgen via de site van Jimmy’s Farm zelf.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.