delicious. Mei 2008

delicious. Mei 2008Het mei nummer van delicious. staat in het teken van verwennen. Natuurlijk mag in mei moederdag niet ontbreken en daarom recepten voor een echt verwenonbijt, maar ook een afternoon tea van Jamie Oliver. Is er nog hoop voor je gourmetset? Volgens de Maarten en Daan van Mister Kitchen wel. Pimp dus je gourmet etentje op met hun recepten! Daarnaast de geheimen van de slagersvrouw met recepten met vlees, Jill Dupleix toont de liefde voor haar man Terry en kookt speciaal voor hem lichte en slanke gerechten. Nieuwe serie: eten=weten, wat is het, wat is de oorsprong, hoe kan je het eten en meer vragen en antwoord over een bepaald product. In dit nummer is het de chutney. Ga je deze vakantie richting Londen? delicious. heeft de lekkerste en leukste culinaire adressen van Londen voor je op een rij gezet. Pluis ook de delicious. helemaal uit want je vindt kortingsbonnen voor een taart bij Le Marche, het tweede kookboek van Cook & Chemist en voor het laatste kookboek ‘Relax’ van Bill Granger. Verwen jezelf en koop de delicious.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.