Appetito 2

appetitoNummer 2 van Appetito staat in het teken van de Hollandse asperge. Appetito neemt een kijkje bij asperge teler Marc de Wit in het Brabantse Mariaheide, wat is het geheim van de asperge? Hoe worden asperges geteeld en hoe ka je ze het beste bewaren en eten? Natuurlijk heeft Appetito ook recepten om asperges op klassieke wijze te maken, stap-voor-stap uitgelegd. Daarnaast een interview met Peter Klosse, eigenaar van restaurant/ hotel de Echoput over de vijfde smaak: unami en een interview met Peter Dudink, beste kok van BelgiĆ«, van restaurant ’t Hofke van Bazel. Hoe maak je zelf sushi – van rollen tot snijden en wat is wijn? Volg Appetito bij het volgen van een wijncursus en wat is azijn. Natuurlijk ook in dit nummer van Appetito veel recepten, zoals recepten voor een heerlijke lentebrunch maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor een brunch op moederdag!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)