Moro Londen door Sam & Sam Clarke

In dit kookboek zijn Sam & Sam Clarke van het bekende restaurant Moro in Londen dichterbij huis gebleven, namelijk in hun eigen volkstuin in Londen. Een heel jaar wordt de volkstuin gevolgd. Op een klein eiland vond je de volkstuinen van Manor Garden, binnen de muren van het volkstuinencomplex bevind je je in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Ook in Londen worden de heerlijke ingrediënten voor de ‘Moro’ keuken verbouwd. Moro Londen is een kookboek met mediterrane ontmoetingen in een Londense volkstuin.

Titel: Moro Londen
Auteur: Sam & Sam Clarke
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 27,50

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.