Kokende Vrouwen door Erna van den Berg & Henriette Klautz

Het boek ‘Kokende Vrouwen’ is het logische vervolg op ‘Kokende Mannen’ van dezelfde auteurs. In Kokende Vrouwen worden 52 openhartige gesprekken gevoerd met vrouwen over koken en carrière. De vrouwen die geïnterviewd worden zijn onder andere chef koks Jean Beddington, Denise Mooij en Angelique Schmeinck, presentratrices Dieuwertje Blok, Astrid Joosten en Hanneke Groenteman, culinair journalistes/ columnisten Janneke Vreugdenhil en Sylvia Witteman, politica Marianne Thieme en nog meer. In de gesprekken wordt dieper in gegaan op hun inspiratiebron wat zijn je herinneringen over eten in de jeugd, wat is het favoriete kookboek, het beste keukengerei en wat zijn je favoriete recepten. Deze recepten worden natuurlijk beschreven in dit kookboek. Je kan dus soms 2 recepten vinden voor groentesoep maar dan net even anders. Het is een gevarieerd kookboek met voorgerechten vis, kip, vlees en vegetarisch, soepen, hoofdgerechten vlees, wild, gevogelte en vegetarisch, salades, bijgerechten, nagerechten en koekjes, taarten en ander lekkers. Wie weet wordt dit kookboek wel jouw inspiratiebron!

Titel: Kokende Vrouwen
Auteur: Erna van den Berg & Henriette Klautz
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2008

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.