GoodFood Werelds Koken

goodfood werelds koken 2008Hij is er weer het eerste nummer van de Nederlandse GoodFood dit jaar. Thema van deze GoodFood is wereldskoken. Met maar liefst 110 recepten ‘kook’ je de wereld rond. Uit ItaliĆ« natuurlijk diverse gerechten met pasta, Spanje wordt vertegenwoordigd met enkele karakteristieke Spaanse gerechten en ook de Thaise keuken wordt onder de loep genomen. Daarnaast komen ook de bekende koks aan bod. Gordon Ramsay maakt stap-voor-stap coq au vin, Sven van restaurant Coquille maakt een Mediterrane zomermenu klaar, Jeremy Vermolen van eethuis Den Dieje heeft een keuze menu waarbij je keuze kan maken uit vis of vlees en Stefaan Daeninck kookt creatief met haring & maatjes. Daarnaast recept voor een jamrol om samen met de kinderen te maken, recepten voor bbq en heerlijke maaltijdsalades voor deze zomer. Uitgebreid komen de boeken De Zilveren lepel, Zus & Zo van Jeremy en Ellemieke Vermolen en Kijk & Kook met Fatima van Fatima Marzouki aan bod. Dit is nog maar een korte greep uit deze GoodFood want het staat nog boordevol met andere recepten, boeken en culinaire weetjes. Een aanrader om even langs de boekhandel of tijdschriftwinkel te gaan. De Nederlandse GoodFood is alleen verkrijgbaar in de losse verkoop!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.