Puur Smaak

Puur SmaakVanaf vrijdag 5 september om 16:30 wordt er een nieuw kookprogramma uitgezonden bij RTL4: “Puur Smaak”. In Puur Smaak draait alles om biologische voedingsmiddelen. Bekende Nederlanders vertellen waarom zij juist biologische voedingsmiddelen kopen, er wordt gekeken hoe de boeren de producten produceren en er zal ook een item in zijn waarbij je met een professionele kok, Mathijs Vrieze, een biologische maaltijd kan bereiden voor personen die deze maaltijd echt verdienen. Daarnaast zal ook een toepasselijke activiteit voor deze personen georganiseerd worden. Puur Smaak wordt medemogelijk gemaakt door Bio +.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Puur Smaak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.