Herrie aan de Horizon

Na Mijn Tent is Top gaat Herman den Blijker voor RTL op zoek naar een ander kooktalent. In het programma Herrie aan de Horizon zoekt Herman den Blijker hobbykoks die het aandurven om tijdens een cruise op exotische locaties met de mooiste producten gerechten te bereiden. De hoofdprijs is koken op een “De Eurodam” van de Holland – Amerika lijn tijdens de doop op 1 juli 2008 die wordt gedaan door de koningin? Dus wie weet sta jij binnenkort op een cruiseschip te koken voor de koningin. De opnames zijn afgerond, en dinsdag 1 juli is bekend geworden wie de winnaar is geworden. Dit blijft nog even geheim want de uitzendingen beginnen pas 2 september!! Van de winnaar komt uiteindelijk een kookboek in de winkel! Kijk naar de promo. Heb je een aflevering gemist? Bij RTL Gemist kan je de afleveringen nog eens online bekijken!

Update 14-10 – Winnaar Herrie aan de Horizon 2008 is…. Renata!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Herrie aan de Horizon

 1. Inderdaad, ik kan nergens vinden waar ik mij kan opgeven. Wel gisteren de aankondiging gezien op tv…. slecht geregeld.

 2. Kennelijk heeft RTL/ Endemol zelf nog geen site opgegeven. Je kan je opgeven en eventuele vragen wel mailen naar herrieaandehorizon ‘apestaartje’ rtl.nl

 3. Ik ben opgegeven door mijn zoon Maikel. Dus wordt dit een grote uitdaging!
  Al zal het niet mee vallen voor deze Opa, maar we doen onze stinkende best.

 4. Bij deze wil ik mij opgeven voor het nieuwe programma herrie aan de horizon.
  Gaarne zou met meer willen weten over de voorwaarden voor deelname.

 5. Graag wil ik me opgeven voor het programma ‘Herrie aan de horizon’.
  Hoop dat dit de juiste plek en manier is om dit te doen. Ben al dagen op zoek naar de juiste website en wil de kans niet missen om eventueel mee te mogen doen.

Reacties zijn gesloten.