Restaurantweek de zomer-editie

Ook deze zomer kan je weer genieten van de restaurantweek. In Antwerpen en Brussel Belgiƫ kan je van 2 t/m 8 juni genieten van een driegangen diner in toprestaurants voor 25 euro en een driegangen lunch voor 20 euro. Je kan deze diners en lunches alleen reserveren via de site restaurantweek.be. Vanaf 7 mei is deze site geopend en kan je reserveren en de definitieve lijst van deelnemers zien. Klik hier voor een voorlopige deelnemerslijst. Na het succes van de Nederlandse restaurantweek in maart volgt nu ook de zomer editie van de restaurantweek. Vanaf 25 augustus t/m 31 augustus kan je ook in Nederland genieten van een driegangen lunch voor 20 euro en een driegangen diner voor 25 euro in een toprestaurant. Vanaf 6 augustus kan je uitsluitend via de restaurantweek.nl site reserveren voor jouw favoriete restaurant. Dan kan je ook de definitieve deelnemerslijst bekijken. De Restaurantweek Antwerpen/ Brussel en Restaurantweek Nederland is een iniatief van diningcity.com. Wil je alvast een klein voorproefje? Op verschillende plaatsen vinden in de zomer culinaire evenementen plaats. Je kan dan alvast een kleine indruk krijgen van verschillende toprestaurants. Klik voor data hier.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)