Culinair uit je Dak!

Als je tussen 18 en 23 jaar bent kan je dit jaar weer “Culinair uit je Dak” gaan. Alliance Gastronomique organiseert voor de 41ste keer ‘Culinair uit je Dak’ in de week van 23 juni t/m 29 juni 2008. Je kan dan als jongere voor 41 euro (1 euro voor elk jaar dat Alliance Gastronomique bestaat) genieten van een gastronomisch viergangen diner, inclusief champagne, wijn en koffie in 1 van de 33 toprestaurants die aangesloten zijn bij Alliance Gastronomique. Denk bijvoorbeeld aan Oud Sluis van Sergio Herman of De Librije van Jonnie Boer. Je kan rechtstreeks reserveren bij de restaurants zelf onder vermelding van ‘Culinair uit je Dak’. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt! Neem wel een indentifactie mee want er is natuurlijk wel sprake van een leeftijdsgrens. Klik hier voor de deelnemende toprestaurants. Voor meer culinaire events klik hier.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Culinair uit je Dak!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.