Taste Italia Mei 2008

Taste Italia Mei 2008Het mei nummer van Taste Italia staat in het teken van klassieke gerechten. Valentina Harris geeft de recepten van de authentieke Italiaanse keuken prijs zoals La Panzanella, Scaloppine al Marsala, Pasta Carbonara, Zuppa Inglese en La Torte Margerita. Daarnaast de vijf favoriete gerechten van Florence en Giancarlo Caldesi’s gerechten uit Toscane. Hoe maak je stap-voor-stap een Italiaanse vlees ragu en natuurlijk de bijbehorende verse tagliatelle. Sarah Lane laat je de leukste adressen van Amalfi zien. Genoeg te lezen om in vakantiesferen te komen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.