Smaak Special / Spelen met Warm en Koud

smaak special spelen met warm en koudIn de keuken is het spelen met warm en koud, iets te warm kan een groot probleem geven maar iets te koud kan ook net niet het gewenste resultaat geven. Dit is het thema van deze Smaak special. Maak bijvoorbeeld de perfecte balletjes in tomatensaus van Anne Verbreyt of de moelleux van chocolade van Wim Heiremans en ook het chocoladetaartje met een sorbet van banaan van Johan Hermans van restaurant Tijd a Tijd kan je tot in de perfectie maken. Daarnaast in deze Smaak een interview met culinair toptalent Sergio Herman van Oud Sluis. Ga je deze vakantie naar de kust van Oostende ontdek naast Red Pepper bekend uit Mijn Restaurant ook de andere restaurants. Toerisme Oostende organiseert voor de derde maal ‘Met kunst aan tafel’ een culinair hoogstandje met twaalf restaurants en internationale kunstenaars.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.